Baggrund og historie

nsero blev etableret i 2002 med det udgangspunkt at levere managementkonsulentydelser på et højt niveau til en fordelagtig pris. I begyndelsen var fokus på de klassiske konsulentydelser, så som traditionel projekt- og testledelse, analyse af diverse forretningsmæssige problemstillinger, udformning af udbudsmateriale og ledelsesrådgivning. I de senere år har nsero bevæget sig over til udelukkende at beskæftige sig med agile konsulentydelser og er i dag bl.a førende i Danmark inden for agil test & QA.

nsero blev kåret som gazellevirksomhed i 2007 og 2008 af Dagbladet Børsen og Jyske Bank

Gazellelogo07          Gazellelogo08

nsero's fokus er at skabe succes og forretningsværdi for kunderne.

Derfor tror nsero på at man skal udfordre status quo og tænke anderledes, når der skal implementeres IT-løsninger således at der skabes løsninger, som begejstre kunden.
nsero tro samtidig på at for at klare sig i den eksponentielle økonomi og realisere det fuld potentiale, bør hele virksomheden være agil – ikke kun IT-systemudviklingen.

Dette opnås gennem anvendelse af agile metoder med fokus på ledelse frem for management. Og ved at bruge en utraditionel tilgang til problemløsning - både i den måden problemet løses på og selve løsningen.
Ved at fokusere på innovation og udviklingsmetoder, der understøtter innovation. Ved at fokusere på at binder forretning, IT-systemer og forretningsprocesser sammen - skabes de værdier, normer og måder at tænke på, som udvikler hele organisationen.

Derfor tilbyder nsero unikke konsulentydelser inden for agil projektledelse, forandringsledelse og testledelse, der inspirer og hjælper andre med at levere bedre IT-systemer til gavn for hele virksomheden.